Obiective Turistice
Ajuta-l pe Albert sa se bucure de copilarie

Login Pachet PLUS


Inscriere cazare | Reamintire parola

Gradina Zoologica

înapoiGradina Zoologica

Înfiinţată încă din anii ’60, Grădina Zoologică din Târgu Mureş a strâns la un loc, în construcţii improvizate, animale din fauna locală, în principal cerbi, lupi şi vulpi, dar şi un leu „scos la pensie” de la Circul de Stat Bucureşti.
La ora actuală este a doua din ţară, ca întindere şi varietate a speciilor, şi singura recunoscută pe plan european, pentru că este amplasată în întregime în mijlocul unei rezervaţii naturale şi, în plus, respectă toate normele de protecţie a animalelor captive.

Judetul Mures, localitatea Targu Mures

Daca ai vreun comentariu de facut legat de acest obiectiv turistic, nu ezita sa-l faci public!

Nume:
Localitate:
Comentariu:
E-mail*:
  * - nu este obligatoriu
 

Comentarii:

ovidiu, din targu-mures 3 Mai 2009:

este primul loc pe care trebuie sa-l vizitezi daca ajungi in targu-mures. e pacat sa-l ratezi. e o plimbare foarte relaxanta datorita cadrului in care este amplasata. nu rata!

Cristian, din Bucuresti 4 Octombrie 2008:

Am auzit ca, este cea mai frumoasa gradina ZOO din tara. Am fost in septembrie acolo. Din curiozitate. Ce gasiti aici? Alei pietonale pavate (destinate exclusiv vizitatorilor), alei asfaltate (folosite in afara orelor de vizita pentru aprovizionarea animalelor), cosuri de gunoi la tot pasul, banci si mese din lemn unde poti sa te odihnesti, pestete tot lipsesc scarile, aleile au pante usoare pentru cei cu dificultati de deplasare. Animalele? Super!!! Spatii mari, ingradituri in cadrul padurii existente. Au loc sa se miste in voie. Si sunt foarte bine hranite. Am mai vazut asemenea animale frumoase si destinse in Germania. In Romania, a fost o surpriza placuta. Trebuie vizitata. Este dovada vie ca, daca iti iubesti meseria faci lucruri frumoase. Cinste autoritatilor locale (uita ca sunt politicieni care isi merita votul primit) si directorului care, de cateva decenii munceste si traieste pentru ZOO.

Webdesign si programare Vectorpixel | © 2008-2014 Obiective Turistice. Toate drepturile rezervate.