Obiective Turistice
Ajuta-l pe Albert sa se bucure de copilarie

Login Pachet PLUS


Inscriere cazare | Reamintire parola

Hotel Orizont-Cozia - localitatea Calimanesti

2593 accesari napoiHotel Orizont-Cozia

Descriere: Inaugurat in 2006 avand o clasificare de 3 stele, Hotelul Orizont-Cozia va pune la dispozitie:
- 32 de camere cu pat matrimonial
- 12 camere cu doua paturi
- 4 apartamente

Prin modul în care este amenajat si dotat precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru grupuri organizate, atât pentru practicarea unui turism de afaceri (team-building-uri, intalniri de afaceri, congrese, expozitii), cat si pentru cel balnear (tratamente, aerosoli, ape termale).

Dotari: Toate camerele au in dotare: TV color, linie telefonica internationala, acces Internet, minibar, bai cu cabina de dus cu uscator de par, balcoane cu panorama impresionanta, sistem avertizare incendiu, acces in camera cu cartela magnetica.

- 1 Sala de conferinte
- Sala fitness
- Salon masaj
- Sauna
- Salon club
- Salon mic dejun
- 2 Baruri
- Punct de informare turistica
- Seif
- Parcare pazita
- Terase exterioare

Hotelul Orizont-Cozia dispune de doua sali de conferinte (una avand capacitate 70 de locuri, cealalta 10 locuri), beneficiind de toate dotarile de ultima generatie: retroproiector, ecran protectie, flip-chart, scanner, sistem audio, computer si telefon linie internationala, fax, copiator, imprimanta, televizor color, DVD, aer conditionat si linie telefonica cu acces Internet.
In salonul club, salonul de mic dejun si cele doua baruri din incinta hotelului, clientii pot beneficia de serviciile unui personal calificat, ce le va pune cu amabilitate la dispozitie atat o gama variata de bauturi alcoolice si nealcoolice, cat si meniuri traditionale romanesti sau speciale.
Se pot organiza mese festive, receptii, coctailuri, petreceri aniversare si degustari de vinuri, clientii beneficiind totodata de decoratiunile interioare specifice si muzica solicitata.
In cadrul receptiei se afla singurul Punct de Informare Turistica din zona, unde puteti solicita detalii, informatii utile, fotografii, suveniruri. Tot acolo sunt afisate listele cu serviciile suplimentare oferite clientilor hotelului in mod gratuit sau contra cost.

Pentru acei din clientii hotelului care doresc sa-si mentina forma fizica,
hotelul Orizont - Cozia ofera:
- sala de fitness ce dispune de o gama variata de aparate moderne (stepper, banda, gantere, biciclete etc) si vestiar
- sauna : capacitate maxima 4 locuri
- salon de masaj: masseur profesionist (relaxare, reflexoterapie, presopunctura, anticelulitic, cosmetic etc), muzica relaxanta, aromoterapie.

Preturi:

Oferta:

Hotel Orizont-Cozia - Calimanesti Hotel Orizont-Cozia - Calimanesti Hotel Orizont-Cozia - Calimanesti Hotel Orizont-Cozia - Calimanesti
Hotel Orizont-Cozia - Calimanesti Hotel Orizont-Cozia - Calimanesti Hotel Orizont-Cozia - Calimanesti Hotel Orizont-Cozia - Calimanesti

Adresa: CALEA LUI TRAIAN, NR. 495
Telefoane: 0350.805.993; 0350.805.994; 0350.805.995; 0350.805.996; 0748.291.031; 0721.216.710
Fax: 0350.805.993; 0350.805.994
Adresa web: www.hotel-orizont.ro

Obiective turistice prezentate in siteul nostru, aflate pe o raza de 20 de km de Hotel Orizont-Cozia


Pentru a vedea lista cu obiective din jurul pensiunii, va rugam puneti mouse-ul pe localitatea dorita, fara a da click. Pozitia localitatilor pe aceasta prezentare este reala, insa formele de relief impiedica deplasarea in linie dreapta catre acestea. Pentru a stabili un traseu de deplasare catre o anumita localitate, consultati o harta rutiera.

Puteti contacta din acest formular proprietarul locatiei "Hotel Orizont-Cozia":

Nume expeditor
Mail expeditor
Telefon expeditor
Cerere expeditor
Webdesign si programare Vectorpixel | © 2008-2014 Obiective Turistice. Toate drepturile rezervate.