Obiective Turistice
Ajuta-l pe Albert sa se bucure de copilarie

Login Pachet PLUS


Inscriere cazare | Reamintire parola

Statiunea Sarata Monteoru

înapoi

Sarata Monteoru este statiune balneara sezoniera. Factori naturali: ape minerale clorurosodice, calcice, magneziene, sulfuroase, iodurate, bicarbonatate, namol sapropelic. Indicatii de cura: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, ginecologice (cura externa), afectiuni ale tubului digestiv si glandelor anexe (cura interna). Dotari: instalatii pentru bai calde, bazine pentru aerohelioterapie. Statiune arheologica importanta cu vestigii din epoca bronzului - cultura Monteoru, caracterizata prin asezari deschise, situate in apropierea unui punct fortificat.

Judetul Buzau, localitatea Sarata Moneoru

Daca ai vreun comentariu de facut legat de acest obiectiv turistic, nu ezita sa-l faci public!

Nume:
Localitate:
Comentariu:
E-mail*:
  * - nu este obligatoriu
 

Comentarii:

Catalin C., din Bucuresti 16 Aprilie 2013:

Mie nu mi-a placut... Am fost in weekend...N-aveam loc de buzoieni (lor le place, ca e preferabil decat sa mergi la mare), aglomeratie, nici o sansa de relaxare la bazine. Am vrut sa pap ceva... scump, scump, scump (eram cu familia). Trambitzata mina de petrol e tzeapa, nu ai acces acolo, e totul inchis.

LIA, din BUCURESTI 3 Iulie 2010:

Marturisesc faptul ca evitam Buzaul din diverse prejudecati vehiculate si cultivate in mod tampit chiar pana la nivel de media. Ei bine, din lipsa de timp, dar pentru a valorifica totusi timpul putin pe care il am prin deplasari scurte in proximitatea Bucurestiului am ales Buzaul dupa ce o prietena rezidenta mi-a starnit interesul prin conacele urlatene. Revelatie! De atunci, de vreo jumatate de an, bat drumurile Buzaului descoperind si redescoperind. Vulcanii noroiosi - minunat - drumuri de acces bune, se poate manca bine si ieftin, Manastirea Ciolanu cu tabara de creatie - extraordinar - drum de acces perfect, Sarata Monteoru - neasteptat de frumos - posibilitati multiple de cazare, acces fara probleme, apele acelea termale isi fac efectul imediat, e linistit...e pentru odihna, nu pentru distractie zgomotoasa...terenuri de tenis, paint-ball, revelatia absoluta au fost schiturile rupestre de langa cariera de chihlimbar de la Nucu-Alunis unde exista si un muzeu al chihlimbarului cu exponate de vanzare...e ca la Meteora in Grecia - incredibil - accesul se face pe drum de piatra, nu se poate intra cu o masina joasa, gen 407, nu e nevoie totusi de un 4x4, cu o masina cu garda ca la Dacie de exemplu se poate fara probleme si merita, merita, merita...Maine ma duc la Siriu si va mai spun...

MIOARA S., din BUZAU 2 Iunie 2010:

E o statiune frumoasa. In ultimii ani s-au renovat cateva hoteluri. Bazinele cu apa sarata sunt si pentru copii si pentru adulti. Vara e bine de ales pentru plaja si baie, economisind cheltuielile cu deplasarea pana la mare.

Webdesign si programare Vectorpixel | © 2008-2014 Obiective Turistice. Toate drepturile rezervate.